خبرها زیاده ، فقط تیتر چندتاشون رو میذارم :
فرخزادي: لازم باشد از ليگ برتر كنارهگيري ميكنيم
سليماني: از همه بيشتر براي پرسپوليس ناراحتيم
غياثي:داور اشتباهات بزرگي داشت / مرادي از دو پنالتي چشمپوشي كرد
نصيرزاده:شانس داوران ايراني براي قضاوت دربي كم شد / مرادي هميشه به ضرر پرسپوليس سوت زده است
مصطفوی : حق ما را نمي دهند، به كجا اعتراض كنيم؟
هواداران پرسپوليس خواستار شكايت به فيفا شدند
عطايي ( گلزن مس در دیدار با پرسپولیس ) : مرادي به مس كرمان لطف كرد
حيدري: برخلاف بازي نتوانستيم داور را كنترل كنيم
مصطفوی : بازيكنان پرسپوليس با وجود شكست پاداش پيروزي ميگيرند
مظفري زاده گزينه اول كميته داوران براي دربي/ مرادي شانسش را از دست داد
فقط اینو حیفم اومد تیترش رو بذارم ، گفتم بذار متن رو هم بذارم تا بیشتر با داور بین المللی آشنا بشیم:
مرادي: براي رفتار زشت مسئولان پرسپوليس متاسفم
خبرگزاری پرسپولیس : مسعود مرادي در گفتوگویی، اظهار داشت: خوشبختانه با كمك همكارانم بازي دو تيم پرسپوليس و مس كرمان كه بسيار حساس بود را اداره كردم و اشتباه تأثيرگذار نداشتم.
وي در واكنش به انتقاد گسترده هواداران پرسپوليس تاكيد كرد: هرگز براي رضايت هواداران يك باشگاه قضاوت نمي كنم و وظيفه دارم بي طرفانه سوت بزنم.
مرادي ادامه داد: 2 صحنهاي كه پرسپوليسيها اعتقاد به پنالتي داشتند حتي مشكوك هم نبود چون به صحنه نزديك بودم. در المپيك و در بازي ژاپن و نيجريه نيز چنين صحنههايي رخ داد؛ اما با نظر خودم آنها را پنالتي صلاح ندانستم و دليلي بود تا به عنوان يك داور موفق در المپيك انتخاب شوم.
خبرگزاری پرسپولیس : جناب مرادی شما لازم نیست برای شاد کردن هواداران هیچ تیمی قضاوت کنید ، فقط از شما که به اصطلاح داوری بین المللی هستید از این ها بیشتر انتظار می رود ...
وي در خصوص برخورد مسئولان باشگاه پرسپوليس در پايان بازي نيز گفت: براي اين مسئولان كه با حركات بسيار زشت و توهينهاي فراوان مرا به سمت رختكن بدرقه كردند، متأسفم. اميدوارم مسئولان به خوبي با آنها خصوصا رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس برخورد كنند.
پرسپولیس نیوز
========
پرسپولیس رو از لیگ هم حذف کنن ، بازم قهرمانه واسه ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
========
دوستان صاحب نظر ، ایده شون در مورد تغییر شیوه و چینش بازیکن ها چیه ؟ ( با اصافه شدن کریمی و دیکارمو )
سپاس

Bookmarks